Ποιοι είμαστε

Η Real Experts αποτελεί μία νέα προσέγγιση στον χώρο της μεσιτείας και της διαχείρισης ακινήτων. Με σεβασμό στον πελάτη αλλά και στο επάγγελμα του μεσίτη, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ιδιώτες και εταιρείες, με αξιοπιστία και επαγγελματική συνέπεια.

Με κύριο στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, εξειδικευόμαστε στα βόρεια και βορειοανατολικά προάστια της Αττικής αλλά, κατόπιν εντολής των πελατών μας, αναλαμβάνουμε ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων. Σε συνεργασία με τη μητρική τεχνική – κατασκευαστική εταιρεία GSK Construction, αναλαμβάνουμε παράλληλα την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης καθώς επίσης και εκτίμησης ακινήτων και προσφέρουμε υπηρεσίες μηχανικών έχοντας βαθιά γνώση του αντικειμένου και πολυετή εμπειρία.

Επιπλέον συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο δικηγόρων που εξειδικεύονται στον έλεγχο τίτλων ακινήτων, καθώς επίσης και με συμβολαιογράφο Αθηνών για την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς του ακινήτου σας.

Εάν έχετε ερωτήσεις - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.